lördag 14 september 2013

Att få ihop det

Dagarna rusar förbi och det är så mycket att göra. Jobb, resor, fotboll, föreningsliv och vänner. Nya och gamla. Ungarna. Dotterns sista år i plugget. Mamma! Jobb, föreningsliv och resor - igen. Och mera jobb. Träningen, shit var tog den vägen? Som jag längtar efter att springa. Det som dock får stryka på foten mest är nog vännerna. Allt för denna jävla pliktkänsla. Och städningen. Men det kan jag leva med. Måste sortera.

Det finns något nytt också som jag borde ta tag i. Det känns i hela kroppen. Och så måste jag bli bättre på att sova. Fast i natt har jag sovit gott. Sedan igår har jag haft en låt i huvudet. Kanske beror det på min insomnia, kanske på något annat. Nu får du ha den ett tag.2 kommentarer:

Anonym sa...

Lista det som måste göras.
Ta det viktigaste först.
Stryk sen underifrån.
Svårare är det inte.
Denna blogg tex kan du skrota.
Inte för att den är dålig utan
för att den måste fyllas.

Alla smutsiga detaljer sa...

Hej KR och tack för råd. Listor är bra men det är nog inte där det sitter. Det är snarast viktning av de olika sakerna som är problemet. Det finns så mycket som är roligt och intressant.

Satte bloggen på paus i somras. Det var skönt på sitt sätt men det var också skönt att börja skriva igen eftersom den är ett utlopp för en massa tankar.

Ska noga överväga.