söndag 27 februari 2011

All systems - go!

Idag får jag besök av min mamma. Hon är just nu på väg i buss från hemmets härd. Hon stannar hela fyra dagar och det är jättebra. Det är nämligen första gången sedan pappa gick bort i oktober som hon lämnar hemmet för några dagar. Det var evigheter sedan hon var på besök, ett och ett halvt år sedan tror jag. Självklart blir det lite konstigt också eftersom det är första gången hon kommer själv. Jag hoppas det blir lite mer frekvent med besöken fram över.

Innan mamma dyker upp ska jag gå på hockey. Ja, det är sant. En av dom få sporter som jag faktiskt är hyfsat ointresserad av. Kvällens hockeymatch är dock mer än hockey. Det är Bajenkvällen! Bajen fans hockey är redan klara för kvalserien så själva matchen är ointressant men att vara tillsammans med bajenfamiljen är ju fint. Fotbollen är där också, nyförvärv ska presenteras (Runa?) och lite annat. Det är alltså vinter möter vår och det är klart att det ger hopp.

All systems go? Jo, min "diet" gör att kroppens energisystem verkligen känns. När jag vaknar på morgonen är jag dränerad. Alltså, det känns verkligen att jag gjort av med ALL energi som jag fyllde på med igår. Kroppen går på lite sparlåga och en kvart efter påfyllning så startar motorerna igen. Det känns. Du vet som den där reklamen med tjejen som käkar branflakes och så börjar magen låta som en motor, precis så känns det - all systems go helt enkelt.

1 kommentar:

Jah Hollis sa...

Om man tänker på att de krafter som låg bakom mordet på Palme lever än (ja, kanske till och med mördaren själv), så lever nog hatet också.
http://www.dn.se/dnbok/bokrecensioner/palmehatet-grodde-i-alla-klasser