söndag 9 december 2012

Granen står så grön och grann

Jag har berättat om det förut men jag vill göra det igen. Igår fick jag årets julgran levererad. Förra året var första gången jag lät köra hem en julgran, få den tillyxad och monterad. Det var en bekvämlighet som jag aldrig mer vill avvara. Vi har inte haft gran på massor av år men nu när det är så enkelt njuter vi i fulla drag. Vi skaffar granen redan nu eftersom vi inte är hemma på själva juldagarna men det går så klart att få leverans ända in till juldagarna.

Så här gör man: man loggar in på www.dinjulgran.se Man klickar i det man vill ha. Vilken typ av gran, fot, kulor, ljus (frivilligt så klart, jag använder mitt eget pynt). Man skriver i när man vill ha granen levererad och så hör leverantören av sig och bestämmer närmre. Det är enkelt, det är prisvärt och granen jag fick hem igår är så nära en Disney-gran man kan komma. 

Har du en äldre anhörig som behöver hjälp? Har du svårt att få det där jävla livspusslet att gå ihop i jul? Vill du bara vara lite bekväm? Har du helt enkelt inte lust, tid, förmåga eller vad det nu kan vara? Detta är en tjänst jag varmt kan rekommendera. Så här ser min gran ut idag:
2 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Ser fint ut. Och ju äldre man blir, och när man har råd med det, desto mer uppskattar man sådan service. Glad andra advent!

Alla smutsiga detaljer sa...

Tack det samma, fast det är faktiskt inte särskilt dyrt. Det kostar 450 spänn, en gran på stan kostar minst 300/350.