lördag 2 januari 2010

Nu börjar det

Idag börjar det nya året på riktigt tycker jag. Första januari är som sagt en slackerdag som mest ska ägnas åt TV och snask. Det betyder att alla goda föresatser får vänta till den andra januari. Under hösten har jag varit sjuk. Sedan i början på november har jag gått och dragits med en hosta och allmän sjukdomskänsla som gjort mig trött och slö. Jag hostar fortfarande men efter att äntligen ha gått till doktorn och faktiskt unnat mig själv en penicilinkur som jag startade på nyårsafton börjar jag känna mig piggare.

Jepp, då finns det inga ursäkter. Har en del att pyssla med idag men i morgon ska jag äntligen komma igång med den där renoveringen. Den kommer att ta två veckor minst men sen blir det fint. Det jobbiga är egentligen städarbetet. Ja, alltså att plocka ihop grejerna på rummet så vi kommer åt att fixa men det ska väl gå det också.

Nu kör vi helt enkelt, lämnar allt gammalt och grått i en säck och tar oss an nya utmaningar. Har jag tur kan jag snart börja träna igen, det vore skönt, och som sagt ett rekryteringssamtal på måndag. Det är valår med allt vad det innebär, det gäller att hitta kraften. Det kan bli bra det här, riktigt bra. Dessutom är det bara en månad kvar nu.

2 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Jag hoppas planen du gjort upp håller. Annars får du göra som Clint Eastwood: Improvisera!
Och när det blir allvar för Bajen får de möta ett annat Skånelag än MFF. Landskrona Bois med Henke Larsson som tränare. Vandringen tillbaka till Allsvenskan blir inte lätt.

Alla smutsiga detaljer sa...

Ja, hoppet är ju det sista som lämnar en. Det blir fler turer till Skåne för dom grön-vita än till Helsingborg vad jag förstår och du har rätt, det blir ingen enkel vandring.