söndag 4 maj 2008

Att börja om

Så drar vi igång, för andra gången faktiskt. Jag har nämligen just raderat mitt livs första blogginlägg. Men det kanske är lite symptomatiskt för mitt liv just nu. Söker nytt jobb, är tillbaka i löparspåret, hittar tillbaka till gamla vänner. Ja, en nygammal start helt enkelt. Det känns kanon men jag förväntar mig både ett och annat bakslag.

Det är söndag, godmorgon världen och stora morgontidningen. Kaffet är slut och nu måste besluten för dagen fattas. Det gör lite ont i hälsenan och frågan är om det är värt att ge sig ut i spåret. Är lite orolig att "gå sönder" så att det blir ett riktigt bakslag. Kanske får det vänta till kvällen så får vi se hur det känns då. Å andra sidan kanske det inte finns någon kraft kvar efter dagens Bajen-match. Usch, ständigt nervöst.

Det där med att springa. Hur har jag kunnat tillbringa så många år i träda, egentligen hela mitt liv. Jag springer inte fort och säkert inte så snyggt men attans vad jag mår bra. Några mil till så kanske man kan komma i form också. Det krävs att jag blir av med ett antal centimeter men det ska nog gå! Det är också att börja om.

Nog om detta, framöver ska jag presentera mig bättre men med tanke på att antalet läsare av detta inlägg med all sanolikhet kommer att bli mycket få så är det väl inte så bråttom...

Inga kommentarer: