torsdag 1 september 2011

Nytt jobb - att kasta sig ut

Tror nog att jag berättat att jag snart börjar på nytt jobb. Just idag om två veckor faktiskt. Nya arbetsuppgifter och nya förtroenden. Det ska bli väldigt roligt även om det också börjar kännas i maggropen att jag ska lämna alla mina fina arbetskamrater. På min arbetsplats jobbar 1500 personer, det är många. Självklart har man inte en direkt relation till alla men det är många jag kommer sakna. Dom på min "enhet" mest så klart.

Hur som helst, det nya jobbet då. Det kommer att innebära att jag får vara jurist och ha just den titeln på mitt visitkort. Det är kul. "Leagal advisor", fint som snus. Men framför allt handlar det om nya förtroenden. Första dagen på mitt nya jobb ska jag flyga till Oakland för att prata på en UNDP-konferens. Det är faktiskt lite galet, eller egentligen mycket galet.

Jag funderar lite på varför jag egentligen tackade jag till detta när jag fick frågan för två dagar sedan. (trots att jag missar näst sista hemmamatchen för Bajen). Så kommer jag på, det är ju det där svaret man brukar ta till lite retfullt; "För att jag kan". Ja, alltså - i detta fallet menar jag att jag tror att jag verkligen kan klara det även om det är första dagen på jobbet.

Det är väl bara att köra? det finns ju dom som hoppar bungyjump!

4 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Ja, lycka till med nya jobbet. Du är ju nästan uppe där med Pery Mason, Ally McBeal, Silbersky och min absoluta favoritjurist, J Cheever Loophole:
http://www.youtube.com/watch?v=Th686rb2CHc

Alla smutsiga detaljer sa...

:) oj, det var stora ord *rodnar klädsamt*

Alla smutsiga detaljer sa...

eller - vid närmare eftertanke, rund som Perry, neurotisk och flamsig som Ally och girig som Sibersky....???

Jah Hollis sa...

Med humor och distans som J Cheever Loophole kanske?