torsdag 2 juni 2011

Ta det lugnt

En nackdel med att ha sovmorgon på en torsdag är att radiosällskapet till frukosten blev ring P1. Jag undrar om det någonsin tar slut. Dessa nationalisttokar som på riktigt verkar tro att "det är invandrarnas fel" att man "inte får sjunga nationalsången på skolavslutningen". Alltså - en gång för alla, det finns inget sådant påbud! Och, det är nog vanligare att man sjunger nationalsången i Rinkeby än Töreboda hur som helst. Så himla tramsigt.

Och så har vi rojalisttanterna. "Att jaga vår stackars kung så där". Det är så klart mediernas fel och "lyssna bara på den fina Anne Ramberg". Hon är ju advokat så hon måste ju tala sanning". "P1 är den enda kanal som man kan lita på, allt annart är bara skvaller". Suck.

Tänk att man aldrig lär sig. Att lyssna på det där tramset får i och för sig igång pulsen efter nattens lugn. Suck, det är knasigt och inte ens roligt. Nä, tillbaka till studentplaneringen och träningen. Idag ska jag springa i vår fina urskog. Det var sjukt länge sedan, faktiskt nästan två år sedan. Önska mig lycka till.

2 kommentarer:

Jah Hollis sa...

De som kallar sig nationalister är nog de mest gnälliga människorna vi har i detta landet.
En myt som omhuldas är att "vi i Sverige inte får fira nationaldagen" eller vifta med svenska flaggor (och att det är så synd om oss för det). Vilket vi naturligtvis får, det är ju bara att kolla på hur många platser man firar nationaldagen på måndag.
Att sedan folk inte vill fira med halvnazistiska parader är ju bara sunt.
Men vad dessa gnälliga typer än säger så är det ju fritt fram att fira nationaldagen och vifta med flaggor om man känner för det.

Alla smutsiga detaljer sa...

veenchOrd!