lördag 1 augusti 2009

Nu räcker det

Läste att Henke lägger av nu. Det tycker jag är bra. Någon gång är det dags att ta sin Mats ur skolan och gå vidare. Jag bloggade om det för ett tag sedan eftersom jag tyckte det var dags redan då. Tack Henke för alla fantastiska fotbollsminnen.

När dottern åkte på festival i somras såg jag i programmet att The Stranglers skulle spela. "Kan ingen dö med värdighet" kommenterade någon då. Lite så är det, man måste veta när det är dags att lägga av.
Utanför mitt fönster regnar det. Det känns inte bra eftersom det idag är Prideparad. Efter paraden ska jag åka hem. Jag ska alltså inte partaja i parken ikväll - jag orkar helt enkelt inte en kväll till. Det gäller att veta när det är dags att lägga av.


5 kommentarer:

Anonym sa...

En poäng där

Bengavoice sa...

Trots att den verkar vara byggd på lösan sand är väl nyheten om att denna säsong är Henkes sista ingen kioskvältare. Och att köra rehab infernalis för att vara med någon match på slutet lockar knappast.
Så visst, Henke, att sluta i tid är det mest hedersamma. Förutom att ta en sväng via Malmö FF.

Jah Hollis sa...

Henke blev väl nersparkad av någon buse från något öststatslag i den senaste matchen HIF spelade. Man tröttnar väl så småningom på att bokstavligen behöva ta en massa stryk bara för att somliga inte hänger med "den gamle".

Jet Black i Stranglers fyller 71 nu i augusti. Han var gammal redan på punktiden om man ser det så. Men det finns väl ingen anledning att sluta spela om man inte tröttnat på det.

Alla smutsiga detaljer sa...

BV - varför skulle Henke avsluta i MFF???
Jah, jag inser att jag lät lite åldersnojig där men det handlade mer om att orka förnya sig än ålder...

Bengavoice sa...

Därför, Alla, att han är en ruskigt bra fotbollsspelare, och vi behöver sådana. Inte skulle du säga nej om Henke avslöjade att han går till Bajen, som alltid varit klubben närmast hans hjärta?