fredag 31 juli 2009

Det går fort utför

Efter att nästan ha levt efter straight edge-principer under sommaren har jag väldigt hastigt hamnat i ett svart hål. Två kvällar i Pride-park räcker liksom och då är det ändå två kvar. Känner mig extremt okoncentrerad idag men är väldigt glad att jag tog cykeln hem så jag piggnade till lite grann.

Igår kväll var det schlagerkväll, inte riktigt min smak men det är väldigt mycket glädje i luften. Sötast av alla var den norske Eurovisionvinnaren Rybak i sin sjömanskostym. Söt som socker. Tyvärr glömde jag som vanligt kameran men ni får tro mig på mitt ord. Ikväll är det 90-tals kväll, det kan gå hur som helst. Har ännu inte bestämt om jag ska gå, vi får se.

Fredagen bjuder också till mingel både här och där. Det är gårdsmingel vid Zinken och det traditionella cava-minglet på Götgatan. Om jag är effektiv hinner jag med bägge. Måste dock ta mig för att springa innan dess.

Föresten, jag kör en låt som jag tycker är bättre än schlager:

1 kommentar:

Jah Hollis sa...

Jag har aldrig fattat det där med att gayfolk skulle vara så förbannat glada i fånig schlagermusik. De jag känner avskyr till hundra procent sådan musik.