söndag 9 augusti 2009

Just idag

Idag håller Lars Ohly sitt sommartal i Gnesta. Det har blivit tradition sedan några år och om man är inne på sommartal är väl det okej. En möjlighet att prata politik och ett avstamp inför hösten. För mig markerar det också att det är ett år kvar till valrörelsens verkliga epicentrum. Hur som helst ska jag inte dit, till Gnesta alltså. Jag tillbringar istället några timmar på stranden. Jag borde kanske städa och fixa och planera inför jobbåret men äsch, det ordnar sig nästa helg - då ska vädret bli sämre.

Annars var jag ute och åkte bil i natt, jag åkte Hallunda tur och retur kl 1.30 och för dig som inte känner Stockholm så är det ett antal mil dit om man bor på norra sidan. På vägen hem svängde jag förbi Sätra som ligger på halva vägen. Varför då detta mitt i natten. Jo, det är sånt tonårsmammor gör - tydligen. Som väl var valde ungarna att befinna sig på samma håll om än inte på samma plats. Suck, ska det vara så här nu?

Som du säkert redan anat finns det stora uppgifter att fylla i eftermiddag, jag hoppas bengalidioterna håller sig hemma:

2 kommentarer:

Bengavoice sa...

Mina tonåringar har ännu inte börjat behöva nattliga hämtningar. Men det sätter väl igång vilken natt som helst.
Det är trevligt att vinna derbyn, eller hur? Just denna helg ger det en känsla av lite fastare mark under fötterna.

Alla smutsiga detaljer sa...

Egentligen borde inte mina behöva det heller eftersom vi bor i kollektivtraffiksparadiset men oroliga mamman....
Det är inte bara trevligt att vinna derbyn - det vet du :-)