fredag 12 september 2008

Halvtid

Dagens hetaste diskussion verkar vara vilka statsråd som bör sparkas nu i halvtid. Alla om du frågar mig, jag är helt klart redo för ett nyval! Nej, men skämt å sido verkar i alla fall stora delar av svenska folket vara redo för ett skifte. I dagens demoskop har de samlade borgerliga knappt 40 % och oppositionen 57,5. I min värld är det framför allt två siffror som glädjer. Kristdemokraterna får 3,1 och Sverigedemokraterna 2,1. Fin-fint tycker jag!

Hur nu s-v-mp ska får ihop det är en annan femma, men det lär väl ge sig. Jag håller med denna bloggkamrat att det uppenbarligen inte är mer högerpolitik som folk behöver/vill ha i alla fall. Diskussionen på DN-debatt(här och här och här) ger en fingervisning om att det i alla fall blir en batalj om vägen fram. Det är bra tycker jag, folk behöver bli varse att det finns alternativ att välja på.

Jädrar vilket tråkigt inlägg det här blev, det är fredag och solen skiner. Det får vi göra något åt - ja inte att det är fredag och att solen skiner, men tråkigheten. Here goes:

1 kommentar:

Anonym sa...

Ramones är coola, konstigt nog är nån av dem (glömt vem) superkonservativ, typ värre än Bushen.
Tur att du inte valde "I wanna be sedated".
Njut av Punk-UPA och fredagen.
Jag hittade en som fanns kvar i kylen, så jag är oxå lycklig