lördag 20 september 2008

Tekniska problem och ölmässan

Tror mitt hem drabbats av någon slags teknik-panik. Datorn är seg som attan och behöver nog en genomgång av någon duktig städperson. Tänkte också lägga in en eller annan bild från gårdagens genomgång av ölmässans fantastiska utbud så fungerar inte kameran. Hm, man blir ju lite fundersam. Snor en bild från nätet och får väl återkomma senare med egna bilder.

Hur som helst var det som vanligt en trevlig upplevelse att vara på ölmässan. Tidigare om åren har jag inte alls varit lika grundlig som i år. Träffade en hel del människor som kunde bidra med kunnande kring både historia och rena smakupplevelser. Riktigt roligt är det att studera de amerikanska mikrobryggeriernas fantastiska etiketter och förpackningar. Ett favoritbryggeri både var gäller konst och dryck blev Flying dog brewery.


En besvikelse däremot, Sierra Nevadan (vilken det nu var men det var den som alla rekommenderade). Det kan kanske skyllas på det utmärkta svenska bryggeriet Oppigårds men det är en annan historia.

Slutligen tycker jag att du, vid tillfälle, ska testa Rouge Nation - det är dags för en självständighetsförklaring.

7 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Det är Ralph Steadman, som jobbade med Hunter S Thompson, som ritat Flying Dogs etiketter.
www.youtube.com/watch?v=m9IQpMxm5rE

Alla smutsiga detaljer sa...

Jo, jag vet. Visst är dom fina?

Bengavoice sa...

Annars matchar din och Sierra Nevadas sajter varann utmärkt, särskilt i koloriten.
Jag delar helt din fäbless för Flying Dog. Ett gott öl blir bara bättre i en tilltalande förpackning.
Jag ska när tillfälle ges kolla in Rouge Nation. Säkerligen gjord med distans och humor ger dock hemsidan vid en första anblick en viss prettovarning.

Jah Hollis sa...

Dom är väldigt snygga.

Eva Nygren sa...

Prettovarning, fint ord Bengavoice. Bengavoice, är det en bengs röst? Förresten? Om jag hade en annan blogg skulle den heta Pretto. Kanske. Men detta säger jag i brist på vettig ölkommentar, eftersom jag inte dricker öl. Men nu ska jag ta en whisky. Duger det?

Alla smutsiga detaljer sa...

En whiskey duger gott!

Bengavoice sa...

Eva, jag är nog ganska beng. Eller bäng. Och ja tack, gärna en whisky. Eller whiskey.
Alla och Jah, jag hittade en intressant shop på Flygande Hundens hemsida. Har gjort en beställning som jag kan rapportera om senare.