lördag 13 september 2008

Nu är det körigt

Jepp, det känns nästan som att ha dubbla jobb. Inte nog med att man ska följa slutet på allsvenskan och Bajens öden och äventyr. Nu drar dessutom Premier Leauge igång på allvar. Betydelsen av dagens match går inte att överskatta. Ja, jag erkänner - jag är nörd i det fallet också. Inte nog med det, även om italienska ligan inte direkt gör något för mig så är det strax dags för La liga. Som väl är har jag inte tvåtusenfemhundrasextioåtta kanaler så jag hinner leva lite också. Dock har jag en "sportbar" i mitt hus, det är ganska bra. Hur som helst får du två versioner av en favoritlåt här nedan.Hur som helst, det är ju lördag idag. Jag gillar lördagsmorgnar när man får sova till man vaknar, av sig själv. Utanför lyser solen mot en hyfsat blå himmel. Läge för en promenad och sedan ska jag ägna mig åt lite vintermissbruk. Jag ska shoppa garn. Har jag berättat det förut, att jag blir manisk när det gäller stickning på vintern? I år är det extra härligt eftersom det verkar vara à la mode med stickat så jag kan få någon av ungarna att använda grejerna också.

6 kommentarer:

Liz1e sa...

Spelar inte på långa vägar i din liga när det gäller engagemang, men har just kommit hem efter grabbens allra första match och inser var jag kommer att spendera mycket av mitt liv de närmaste åren - härligt. Gillar också lördagsmorgnar - inte för att jag precis får sova, men morgonkaffet smakar faktiskt godare just på lördagar:)

Alla smutsiga detaljer sa...

Helt rätt, kaffet smakar fatiskt aldrig så gott. Dessutom finns det ingen liga som knatteligan!

Sånger från nedre botten sa...

07.10

rocky sa...

kan man beställa en lång halsduk i Gryffindors (Harry Potters elevhem) färger? Jag skulle bära den med stolthet.

Alla smutsiga detaljer sa...

Sånger, för en gångs skull inte så tidigt.
Clive, tror inte du att jag har koll på vad Gryffindor är!!! Jag föredrar dock Slytherins färger om än inte dess innehåll... Kan jag leverera via spöktransferens?

rocky sa...

Ok, jag gillar egentliegn Ravenclaw bäst men Gryffindors färger är höstmysiga. Spöktransferens funkar utmärkt.