lördag 8 augusti 2009

Ytterligare en vinst för Götet...

Det är lördag och jag tittar ut genom fönstret och ser en liten molntuss på en annars helt blå himmel. Funderar på om jag ska cykla till badet eller rent av ta bilen ut till havet. Jag längtar lite efter vatten med lite salt i. Andra tar sig till det riktigt salta havet på västkusten. Inte för att bada men för att uppleva vad som blir ännu en mega-konsert i Göteborg.

Det är märkligt hur duktiga dom är på västkusten med alla sina arrangemang. Det är U2, Gothia cup, Madonna, Metaltown och inom kort Way out west och Finnkampen. Sveriges huvudstad snor åt sig en helg med gubbrockaren Bruce och möjligtvis en landskamp på fula Mordor. Nä, lite avundsjuk får man nog vara på Göteborgs koncept när det gäller att locka arrangörer, där har Stockholm något att lära.

Fast det är klart, vi har ju allsång på Skansen....

Nåja, ha det så kul i Götet alla ni som tillbringar helgen där.

8 kommentarer:

rocky sa...

Äh vad är det för snack? Götet lever bara upp några månader under sommaren. Här i Stockholm kan man ju se band av värde året runt. Och nu bjuder ju också Debaser slussen på sin klassiska allsång på fredagar. Sedan har vi ju Pet sounds quiz som drar i gång i september igen.

Alla smutsiga detaljer sa...

Jag älskar Stockholm och jag vet att vi har massor. Jag menar bara att om vi ansträngde oss lite skulle vi ha mer, mycket mer :-) Tänk dig det, ännu mer än Pet Sounds quiz!

rocky sa...

Nä, då kommer ju bara en massa turister som försöker öppna dörrarna på tunnelbanan genom att trycka på knappen. Visst är dom underhållande men de står ju också i vägen för folk som vill gå av.

Bengavoice sa...

Ursäkta, men Clive är väldigt enögd när hon påstår att Göteborg bara lever upp på sommaren.
Sedan vågar jag påstå att Malmö är den stad i Sverige där man har nära till flest internationella musikevenemang. Förutom en hel del på KB, Debaser och en rad andra ställen är vi en halvtimmes tågresa från Köpenhamn. Och där spelar ju alla.

Alla smutsiga detaljer sa...

BV - så är det säkert, att Malmö/Köpenhamn har ett bra utbud men jag menar att det borde Stockholm också kunna ha om staden ansträngde sig lite, men det är ju så omodernt med kultur och fritid :-(

Cliff Hanger sa...

Det blir förhoppningsvis bättre när vi fått nya Stockholmsarenan.

http://www.nyarena.se/web/Hem.aspx

Jah Hollis sa...

Where the Action is var väl inte helt fel för er i Stockholm?

Alla smutsiga detaljer sa...

Jah, för all del - det är klart att det finns arr här också men mega-grejorna går oss förbi, så är det bara. Det gäller både kultur och idrott. Förhoppningsvis har Cliff rätt...men det hänger inte bara på arenor utan också vilja!