söndag 26 september 2010

Äppelsöndag

Fick en kasse äpplen igår, av en granne. Han hade hela lägenheten full av äpplen och fullt med äppelkok på spisen. Doften spred sig i hela huset och nu när han är klar får väl jag ta vid. Det är en doft av höst.

På tal om höst. Jag behöver nya höstskor och nya träningsskor och en höstjacka. Tror jag sagt det förut. Jag är verkligen kass på shopping. Jag försökte lite igår och kom hem med ett par jeans och en tunika. Det var en stor seger. Gör ett nytt försök idag med hopp om bättring.

När jag kommer hem från min förhoppningsvis lyckade tur hoppas jag valmyndigheten räknat dom sista personrösterna i kommunalvalet. Det är trots allt lite kul att klia sitt ego, det går inte att komma ifrån. Därefter ska jag slipa mina knivar och fortsätta ta debatten, även mot rasisterna.

4 kommentarer:

rocky sa...

det svåra är inte att hitta något att köpa, det svåra är att ha det på sig. Vad ska jag med en röd leopardklänning till egentligen...?

Alla smutsiga detaljer sa...

Ja, men se där är vi väääldigt olika. Jag köper bara det jag verkligen gillar och det är inte mycket.

Bengavoice sa...

Skorna köper du såklart på Timberland. Jag köpte förra hösten ett par svindyra skitsnygga dojor helt tillverkade av återvunnet material (skinnet var tidigare använt av en ko, tror jag). Häromveckan gick en dragkedja sönder och jag gick till affären för att få den lagad.
"Det finns inga lösa dragkedjor av det återvunna materialet. Du får ett par nya likadana". Inget snack, jag behövde inte ens visa kvitto. Sedan dess är jag en än mer hängiven hyllare av Timberland (skorna alltså, kläderna gillar jag inte).
Sen kan man fråga sig hur miljösmart det är att kasta ett par skor bara för att ett blixtlås har brustit.

Alla smutsiga detaljer sa...

Ok, jag ska kolla Timberland. Jag har annars faktiskt fått samma service av Ecco - det gör det lättare att komma tillbaka även om dom inte kunde erbjuda vad jag sökte just i detta fallet.