torsdag 9 september 2010

Utan ord

Med tanke på den turbulens som varit kring Bajen på sistone så värmer det så klart en sliten suporters hjärta att höra en av sponsorerna uttala att "vi står bakom Bajen i med- och motgång". Probobably the best tröjsponsor in the world helt eneklt.

Samtidigt så landar Hammarby ett nytt huvudsponsorkontrakt med Kappa. Det är väldigt viktigt eftersom Bajen sedan 2005 varit på väg in i en tvist med samma bolag som skulle kunnat kosta massor av pengar som inte finns. Att lyckas vända detta under nuvarande kris är nästan värt en bragdmedalj i sig.

Varför blir det då så här? Det uttrycks bäst i bild och ljud som får mig att rysa varje gång! Dom kallar det passion och antingen förstår man eller inte.

5 kommentarer:

Bengavoice sa...

Tröjsponsor, rescue operations, home delivery - Carlsberg är probably the best in the world på många områden. Men de brygger synnerligen mediokert öl.

Alla smutsiga detaljer sa...

fast, på våra tröjor har vi pepsi och när det gäller ölen så kan man alltid falla tillbaka på några av licensprodukterna Spaten, Brooklyn brewery eller för den delen Guinness

Bengavoice sa...

Probably the best license brewer in the world. Not.
Intressant att se dig försvara detta multinationella företag som slår ut lokala alternativ över hela världen och dessutom baserar hela sin verksamhet på en hälsovådlig produkt.

Jah Hollis sa...

Hälsovådlig och hälsovådlig?

Alla smutsiga detaljer sa...

Kära BV, kan jag inte bara få njuta av en god nyhet för mitt lag... JH - eller hur, även om det känns som om BV har rätt just idag (är jag inte stark).