fredag 23 oktober 2009

Smått och gott

Om allt går vägen får jag en ny cykel idag. Alltså, jag hade ju en cykel som jag köpte i våras men den blev ju stulen för två veckor sedan. Till slut är nu allt under kontroll och jag får väl tacka storebror för att cykelaffären lyckades återskapa kvittot på mitt köp. Jag fattar inte riktigt hur det gick till men det lyckades.

Helgen inleder jag annars ikväll på friskis och svettis. Även friskiskortet försvann när jag blev bestulen vilket fick till följd att jag inte kunde boka pass vilket fick till följd att jag inte gick och tränade för det är ju så hopplöst att komma dit och inte få plats... Så, lite nystart är det. Cirkelfys i en timma sedan är jag redo.

Annars har jag nu för tiden en besöksräknare på min blogg nu för tiden. Den är inte synlig utåt men jag kollar den då och då. Det är intressant att se att vissa ord bland etiketterna verkar locka fler läsare än annars. Jag gör ett försök idag och se om min teori stämmer.

Så för att kunna göra det utan att bluffa ska jag berätta att jag är särskilt glad för detta idag.

1 kommentar:

Anonym sa...

dina indexord genererar massor, jag lovar. Lägg till några knarkord och nåt om alternativmedicin sen slår räknaren i taket! Om just det är målet vill säga