söndag 4 oktober 2009

Jag är ledig idag

Idag ska jag inte jobba. Ja, alltså - det finns jobb att göra men jag struntar i det för det är så jävla (ursäkta språket) otacksamt. Nej, här sitter jag och latar mig och lyssnar på P1 med en kopp Skånerost och har det ganska lugnt. Jag ska ta en sväng till Söderstadion men eftersom det blåser så förbaskat ska jag faktiskt ta tunnelbanan dit istället för cykeln.

På tal om cykel, igår inledde jag mitt ny-ny-nya liv genom att inviga mitt Friskis och svettis-kort. Jag har köpt ett så kallat all-kort vilket innebär att jag kan träna när som helst och vad som helst. Jag ska testa lite nya grejer tänkte jag och igår var det spinning-dags. Kan inte påstå att jag blev såld direkt men det kanske kommer. Jobbigt var det i alla fall och lite svårt. På onsdag ska jag gå på cirkelfys. Det har jag kört förut, så jag vet att det är skojigt. Frågan är om jag kommer att kunna gå efteråt.

Annars är det kanelbullens dag idag - det kan man fira eller låta bli.

2 kommentarer:

Jerk sa...

och nu är det du som åker tunnelbana till varje match!

Alla smutsiga detaljer sa...

Jerk, om det bara hängde på det :-) men så väl är det inte. Dessutom går inte tunnelbanan vare sig till Trelleborg eller Halmstad...