lördag 24 oktober 2009

45 sekunder

Ja, jag vet att det inte låter så mycket men faktum är att det inte behövs mer än 45 sekunder. just 45 sekunder är faktiskt ganska lagom för att man ska få ut max av det hela. Tror du mig inte? Då uppmanar jag dig att testa själv.

Var på ett nytt cirkelfys-pass igår. Cirkelfys är funktionell stationsträning till musik i grupp. Gårdagens ledare var en käck kille som till vardags jobbar som PT - tufft. När du kör ett cirkelfys-pass kör du 9-11 stationer i 3 varv med 45 sekunder på varje. Rekrytvila, knäböj, utfall, bosu, plankan, skålen, helikoptern, tre-punktsplankan, sitt-ups av olika slag - listan kan göras lång.

När man typ får träningsvärk mitt under passet - det är då man vet att 45 sekunder är fullständigt tillräckligt. Men, det kunde varit mer inspirerande musik! Det ska vara hårt och det ska vara rytm - då vill man ha 45 sekunder och lite till.

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/23/ett-bla-gront-samarbete-naturligt-om-sd-kommer-i-riksdagen#comment-105075

Fokus på VÄSENTLIGHET.
.
http://www.dn.se/nyheter/valet2010/mp-reinfeldt-blandar-bort-korten-1.98...
.
Budskapet är klart. Sverigedemokraterna har tagit över. Jimmie Åkesson har segrat. De rödgröna kapitulerar omedelbart och ger upp hela sitt valfrontsprogram.
.
Riksnatten sänker sig över oss alla.

Permalänk | Anmäl #48 Peter Ingestad, 2009-10-24, 18:50

Vi är förrådda.

- Peter Ingestad, Solna

Anonym sa...

Undrar hur fys-intresserad Kraxpelax är, skum typ...
Aldrig testat gruppgymnastik. Tror inte jag går igång på det, fast det låter lite spännande. All "nära döden upplevelser" fyller sin funktion. Sprang milen idag, inte dumt alls, men mörkret tränger på och det går knappt att springa ute fler gånger i år förutom lö-sö. Det suger, löpband i all ära.