onsdag 21 oktober 2009

Skitsnack

Det är mycket skitsnack nu och jag vill på en gång säga att oavsett hur det är förpackat så är det just skitsnack. Det är SD i tidningen med deras tramsiga rassepropaganda. Hallå, vi går inte på det. Det räcker nu! Så är det på jobbet med förfrågningar om mer intressanta uppgifter som det aldrig blir något av.

Det är mycket skitsnack på TV också. Det är Svennis hit och ensamma mammor dit. På debattprogrammen får ingen tala till punkt och nyheterna skrapar bara på ytan. Djupet flyr undan och den färdiglagade mikro-måltiden tar över.

Sitter i sörjan och kommer liksom ingen vart. Sitter fast i skitsnacket helt enkelt.

Nå, vad gör man då? Jo man får väl ta saken i egna händer eller vad man nu brukar säga. Kanske finns det något mer intressant där ute? Kanske kan man fylla livet med något annat än jobb? Kanske kan man hitta ett nytt jobb? Men, å andra sidan - ska man inte ge det en chans? Kanske blir det bättre...

, gå inte på den - det har du gjort förrut!

Fast, det är klart - det är inte särskilt synd om mig egentligen. Jag har hem och barn och snart en ny cykel och fritid och vänner. Det är märkligt hur mycket jobbet betyder för hur man mår faktiskt. Funkar det inte där så funkar det inte på andra håll heller. Kanske kunde det hända något kul nu. Till exempel att Bajen slår AIK på söndag. Snälla, snälla, det är väl inte för mycket begärt? För om det blir så står jag ut en vecka till.

2 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Lite känning av någon smärre livskris, kanske? Jo, tiden går för oss alla och man vill ju så gärna att man ska kunna njuta av den lite med.
Tyvärr är det väl också så, att risken att SD kommer in i riksdagen nästa år är mycket större än chansen att Bajen slår AIK.
Men allt kan hända.

Alla smutsiga detaljer sa...

Obama fick fredspriset...