tisdag 6 oktober 2009

Slut

Har jobbat hårt nu i en månad men det har jag redan gnällt över. Inser dock nu fullt ut att hemmet och en hel del annat har förfallit under tiden. Samtidigt inser jag också att det nu bara är en vecka till min dotter fyller 15 år och jag har inte hunnit rodda med någonting.

Det finns många som tycker att det är en stor sak att fylla just 15. Jag vet inte om det är det. Visst, man blir både straff- och byxmyndig men jag vet som sagt inte. När jag var 15 så var jag redan sååå vuxen. Det gick över efter några år och det tog lång tid att komma ikapp men jag kan inte dra mig till minnes att det var en jättesak att just fylla 15.

Jag minns dock den ljusblå cykeln som jag fick i present. Jag önskade mig faktiskt en cykel istället för en moppe.

Annars är det fullmåne nu. Jag har inte sovit på flera nätter. Det tar på krafterna.

5 kommentarer:

rocky sa...

jag kände lite ångest när jag fyllde 15, då var jag ju halvvägs på väg till 30..

Daniel sa...

Hade oxå ångest.. å så fyller man nästan 30 idag.

Nästan så man saknar sin rosa moppe

Eva Nygren sa...

Jag minns från någon gång förra året,tror jag, att du skrev om fullmånen och att den påverkar dig. Jag har svårt att tro att det är sant (du tar väl inte illa upp?), jag menar inte att du hittar på men jag har svårt att tro på det. Men sedan såg jag månen igår kväll och tänkte faktiskt att det är något så mäktigt över den! Så kanske man påverkas utan att veta om? Jag sover aldrig bra, full- som halvfull måne.
En annan sak, ASD, du som är min enda V-kontakt, jag menar som är aktiv (jag har nog några V-are i bekantskapskretsen) - varför sänka skatten för alla? Det fattar jag inte? Varför inte för dem som tjänar mest som sossarna föreslår? Hoppas att du inte känner dig påhoppad för det är inte tanken!!! Bloggvänligen!!

Alla smutsiga detaljer sa...

Clive och Daniel, snorungar!

Hej hopp Eva, månen påverkar ju vattenflödet i världshaven så varför inte människor? När det gäller skatten så tjänar alla med mindre inkomster på att v höjer skatten även för dom eftersom det handlar om att finansiera en sänkning av bland annat a-kasseavgifter. A-kassan som är en försäkring som alla ska ha bör inte kosta mer än 100 kronor. Dessutom återinför v avdragsrätten för a-kassan. Det blir mer rättvist helt enkelt. Dessutom gynnar det alla om vi investerar i fler och säkrare jobb. Bättre att betala 200 i skatt som man tjänar igen på a-kassan än att bli arbetslös...Det finns så klart massor mer att säga om det men det får jag göra någon annanstans.

Alla smutsiga detaljer sa...

PS Eva, och dom som tjänar mest ska så klart betala mer än 200 kronor vilket är summan för dom som tjänar minst.