onsdag 1 juli 2009

Sömnlös i Visby

Det är svårt att sova i Visby. Jag vet inte vad det beror på för jag är väldigt trött när jag går och lägger mig. Kanske är det alla intryck, både intellektuella och andra. Igår besökte jag tre seminarier förutom allt mingel. Det var som vanligt. I panelerna var det sammanlagt 14 män och 4 kvinnor. Bara polisförbundet får godkänt med 2-2. Annars var det en sexist (Computor sweden) och en rasist (LO-seminariet).

Jaja, dagen som ligger framför mig är knappast ett oskrivet blad. Om en timma börjar det med ett frukostmöte med VM-staden Sundbyberg. Jag som sitter i kommunledningen blev mäkta förvånad igår när jag upptäckte att vi bjöd in till ett sådant så det är väl att pallra sig iväg. Annars är det idrottsseminarium, etik i småföretag, kanske något om upphovsrätt men jag vet inte - jag har lovat mig själv att ta det lite lugnt idag.

Kanske blir det där doppet av istället. Regnet hänger visserligen i luften men det brukar vara skönt med regnbad också. Jag har hittat en badkompis som jag har utmanat och det är väl det som krävs. Vi ska inte bara bada, vi ska också bygga ett hus som vi ska ha sommarkollektiv i. Vi behöver nog fler deltagare så är du sugen på kollektivliv så hör av dig. Det var en väldigt trevlig kväll igår när jag tänker efter en gång till.

6 kommentarer:

Bengavoice sa...

Nu hittade jag huset, Alla.
Egentligen tänkte jag bara fråga om VM-staden. VM i vadå?

Alla smutsiga detaljer sa...

typ amerikansk brännboll...

Bengavoice sa...

Mysko. Jag trodde jag svarat på detta, ungefär så här:
Baseboll! Fräckt. Sundbyberg tillsammans med Rom, Moskva, Barcelona, Regensburg och Prag. Inget dåligt gäng.
Här i Skåne slår vi oss för bröstet för handbolls-VM 2011. Men vad är handboll mot baseboll? Fråga vilken amerikan som helst.

Alla smutsiga detaljer sa...

BV, du har så klart rätt. Jag skäms och ber om ursäkt till min stad och till dig. Jag förstår att detta kommer att påverka min kampanj för att bli borgmästare men jag ska göra allt för att återvinna medborgarnas förtroende.

Jag tycker också det är fräckt, helt ärligt. Vi bygger landets nationalarena för Baseboll. Det är kul. Det är bara det att jag själv inte är så jätteroad av just brännboll, det är nog någt från barnaåren. Dessutom älskar jag ju handboll...

Bengavoice sa...

Nu hittade jag kollektivet också. Jag har ett eget litet sommarkolloektiv här i Tokfarsta. Man kanske ska expandera?
Om detta trots allt är dråpslaget för din borgmästarkampanj kan du ju alltid sikta på att bli vald till distriktsåklagare eller brandchef? Du har min röst.

Alla smutsiga detaljer sa...

Kanske det och tack för stödet :-)