lördag 25 juli 2009

Sportlördag

Det är mycket Zlatan nu. Superflytten, superlönen, superövergången. Jag är glad för jag gillar både Barca och Zlatan. Det känns rätt men samtidigt lite vemodigt. Nu ska Zlatan göra succé i Barcelona några år, sedan är det över. Barcelona måste ju ändå vara slutet på vägen. Jag undrar om Zlatan tänker så, om han liksom jag känner lite vemod eller är det bara lust?

Fast, man kan ju aldrig vara säker. Igår slog Christian Ohlsson tillbaka. 17.25 i en klubbtävling i Mölndal. Öppna klubbmästerskapen, man måste bara bli glad av något sådant. Tregaro håller emot och säger att han är överaskad och varnar för att ett hopp gör ingen ny guldmedaljör.

Det är ju vansinnigt roligt med friidrott när en superstjärna plötsligt kan dyka upp på en liten klubbtävling. Jag tror att jag berättat om det förut när Mattias Sunnerborn gjorde comeback på Sundbybergs ungdomsspel i klassen flickor 10. Inte för att Sunnerborn kan jämföras med Ohlsson men ändå.
Annars är det golf på TV idag, jag tänker inte titta.

5 kommentarer:

Mikael K sa...

Intressant tanke om Barcelona som sista anhalten - men vilket paradis! Och Ohlsson, vilken kämpe.

Jäklar, det var ett kvickt hopp.

Alla smutsiga detaljer sa...

Jo men det måste det väl vara? Jag tror Zlatan är den som lägger av med stil!

Bengavoice sa...

Jättekul och överraskande med Christian Olsson. Jag trodde faktiskt att han lagt av helt.
När det gäller Zlatan låter du som den som på midsommardagen häver ur sig "Nu går vi mot mörkare tider...". Jag håller med, Zlatan blir nog kung av Barcelona. Det blir, om inte hans slutstation, så höjdpunkten på karriären. Men visst ska vi se fram emot att han spelar i världens kanske bästa lag, inte våndas över att han inte kan nå högre?
Tvärtemot dig tror jag dock inte att Zlatan slutar med stil. Han kommer nämligen inte att hedra sin hemstad med några avslutande gyllene säsonger i Malmö FF.

Alla smutsiga detaljer sa...

BV - det är väl att sluta med stil? (Och, jag ser fram mot många år av fantastisk fotboll från Zlatan innan dess).

Bengavoice sa...

Vi är helt överens, frånsett att jag anser att leda MFF till några allsvenska guld skulle vara den stiligaste avslutningen av alla.