lördag 15 november 2008

Cykelbud på stan

Cyklade hem igår i godan ro. Regnet öste förvisso ner men det var bara att trampa på. Så, mitt i en korsning kommer han där. Grönklädd, smärt, jävligt stark och med komradion över bröstet. Du vet en sån där cyklist som kan komma upp i ganska högt tempo på bara ett par tramptag. Av någon anledning tittade han dock bakåt samtidigt som han satte fart framåt. Jag hann skrika AKTA innan han kraschade rakt i min cykel.

För andra gången på en vecka fick jag hälsa på asfalten. Som väl var blev olyckan inte lika brutal som förra veckan men idag har jag ont i handen och armen. Det ska dock sägas att cykelbudskillen faktiskt bad om ursäkt. Jag landade i en vattenpöl och efter en mil i ösregnet var det väldigt skönt att vara hemma.

Jag måste köpa mig ett regnställ!

8 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

..som du kraschar och har dig, sluta med det!

Vad är en tramyr? En trallmyr, hade jag begripit, kanske till och med en tallmyr, me en tramyr vet jag inte vad det är. Och så kallas det ordverifiering...

Sånger från nedre botten sa...

"men" ska det naturligtvis stå.

"cyclic", är det det du har ägnat dig åt på sista tiden?

Bengavoice sa...

Du har tydligen drabbats av epidemisk cykelkrasch. Måste vara ett storstadsfenomen. I mindre orter som Malmö kör vi hänsynsfullt och försiktigt.
Dessutom verkar du ha fått en petimäter på halsen?

Alla smutsiga detaljer sa...

Nu var det ju inte mitt fel, det var en annan galning som körde rakt in i min cykel.
Epedemisk cykelkrasch, undrar om det finns vaccin?

Bengavoice sa...

Förklara vänligen för mitt känsliga språköga: Vad menar du med "en annan galning"?

Jah Hollis sa...

Du är den andra av bloggarna jag länkar till som vurpat med cykeln de senaste dagarna. Verkar som sagt vara någon epidemi uppe i storstan.
Hoppas du hämtar dig snart och att du slipper fler krascher nu.

Alla smutsiga detaljer sa...

BV, ja en petimeter var det du sa va? Annars får väl en annan vara jag! Jah, det är lite märligt för vi är ju så mycket färre nu än under ljusare tider. Det är väl bara vi galningar (se ovan) kvar.

Mikael K sa...

Regnställ är bra. Att asfalten ska komma emot dig är tokigt.