lördag 19 oktober 2013

Jag är inte så bra

Jag är inte så bra just nu. Inte så bra som jag skulle vilja vara. En ganska dålig mamma som inte är där. En mindre bra vän som sällan hinner ses. En hyfsat kass arbetskamrat som inte gör det jag lovat och en superdålig skribent eftersom orden inte kommer till mig. Jag är en otillräcklig ledare för klubben och i de uppdrag där jag förväntas vara med och förvalta och utveckla. Framför allt är jag jätte-jättedålig för mig själv. Dålig, dålig på gränser för vad jag gör och vad jag tar på mig.

Att gå igenom en vecka som den förra och fundera på vad som ligger framför kräver att en står ut med dåligt samvete och hjärtat i halsgropen. Hur i hela fridens namn ska det sluta? Idag ska jag bara hänga med mitt ena barn. Inte gå på fotboll, bokrelease eller för den delen krogen. Jag ska förbereda nästa veckas två publika framträdanden. Jag ska städa lite och inte göra något mer.

Jag är inte så bra just nu. Äter dåligt och är oinspirerad i största allmänhet. Jag tränar inte och jag hinner inte och jag vill inte och jag orkar inte. Jag sover dåligt och gör saker som jag ångrar. Jag hinner inte. Jag går över gränsen för mig själv. Jag är inte så bra just nu. Jag måste bli lite bättre.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk på att livet är kort! Carpe dem och ta hand om dig, jag vet att du är mer än tillräcklig för din omgivning! Det är din egen kravställan som ställer till det... Styrkekramar, gamla grannen Jessica

Anonym sa...

Carpe dem skulle det stå (hatar stavningskontrollen...)

Anonym sa...

Nämen, nu hände det igen :-( Carpe diem!!!