fredag 1 februari 2013

En dag till i protokollet

Fredag eftermiddag och jag har återigen inte hunnit blogga. Det finns ett och annat att säga om sakernas tillstånd. Till exempel kan man förundras över att Telias EGEN utredare inte hittat tecken på mutbrott. Regeringen reagerar ändå lite försiktigt så där. Man kan irriteras över massor av saker som Carl Bildt hittar på i parti och minut och bli arg över en massa andra saker som sker.

Eller så kan man glädjas åt att Johannes Hopf skrivit nytt kontrakt med Bajen. Man kan också vara lite extra glad åt att dottern flyttar in i sin första egna lägenhet idag. Med eget förstahandskontrakt en kvart från stan. 

Jag är mest peppad av att jag ska gå på fest i kväll. Har ont både här och där i leder och så pga något slags influensa men skam den som ger sig. Har ju sett fram mot detta partaj länge nu. Det är vännen M som fyller 40. Rena rama barnumpan men det ska ändå bli skoj att partaja. Tror vi blir si så där 100 personer, ett stort gäng helt enkelt. Så mina vänner och bekanta. På med klackarna, nu är det fredag eftermiddag - vi kör!

2 kommentarer:

Jah Hollis sa...

En av kompositörerna till den världshiten är storebror till bröderna Young i AC/DC. Värdelöst vetande att stajla med i minglet på barnkalaset du ska på i afton.
Ha det så kul!

Alla smutsiga detaljer sa...

Tackelitack, det var ett trevligt kalas.