söndag 14 augusti 2011

Hösten är här?

Imorgon är det dags för jobb igen. Semestern är över och det är dags för grottekvarnen. Jag hade stora planer för semestern. Skulle läsa texter och bilda mig, det har blivit si så där med det. Träna skulle jag göra också, det har jag i alla fall gjort. Sedan har jag ju fuskat och jobbat fem dagar på semestern. Det blev nödvändigt när det stod klart att jag ska byta jobb i september.

Så har ju jag lite semester framför mig också. Jag och tjejerna åker till New York i höst. Det blir väldigt spännande - och dyrt. Men, någon gång ska man slå på stort. Vi lär få betala för det även när vi kommer hem men den lyxen ska vi faktiskt unna oss. Jag har drömt lite mardrömmar om resan inatt. Jag hade glömt passen och dessutom hade jag glömt att fylla i visa-grejen som ska fixas minst 72 timmar innan avresa. Det är förvisso över två månader tills vi ska åka men det jag kan ska jag fixa idag så slipper jag den ångesten.

Nåja, sista dagen på sommarledigheten. Vad ska man göra med den? Städa lite, så blir det lite klädvård. Har också en lista på saker jag ska pricka av månaderna framöver. Jag och mina grannar ska fixa en loppmarknad, det kräver lite förberedelse. Så lovar jag härmed att jag ska städa ur ett eller annat skåp. Jag ska bli bättre på att planera matlistor och fördela jobb mellan mig själv och döttrarna. Nytt jobb - jag ser verkligen fram mot hösten!

1 kommentar:

Jah Hollis sa...

Inför semestern har man alltid stora planer. Och det blir nästan aldrig som man tänkt sig. Förhoppningsvis njuter man av ledigheten i alla fall. Det känns som om man får en mer realistisk inställning till semestern med åren.