tisdag 14 december 2010

Högt och lågt

Vaknade upp med ont i halsen. Åt frukost, som vanligt kaffe och ostmacka. Fastnade i boken på tunnelbanan och åkte en station för långt. Väl på jobbet fick jag briefa lite om FRA och Säpo innan diskussionen gick över till subsidarietesprincipens tillämpning. Blev ombedd att utreda budgetlagens ställning i förhållande till RF och RO, ganska enkelt.

Läste kommunikationsplanen igen. Den var inte korrläst.

Gick på lunch, torsk med potatismos. Ganska gott. Min lunchkompis valde köttfärslimpan. Snackade ägardirektiv till ett lokalt bolag, regler kring utdelning och inflytande från dom som berörs av bolagets verksamhet. Det ser bra ut, tror vi kommer att landa rätt i den frågan.

Hälsade på min kompis justitierådet.

Skrattade lite åt Italien och Berlusconi. Ska tillbringa eftermiddagen med facklig verksamhet. Försöka vara konstuktivt kritisk. Tänker nog inte gå på det där mötet. Sedan ska jag gå hem och lägga torkad frukt i blöt för att göra julmarmelad. Fikon och kanel. Så ska jag baka svartpepparhavrekex. Det är ett nytt recept.

Är det idag det är Desperate housewifes på TV? Hoppas det.

2 kommentarer:

Erik sa...

Hej!

Jag hittade ingen kontaktmail så det får bli en lång kommentar istället :)

Erik Bergman heter jag och som knatte brukade jag spendera varje lördagsmorgon på västra torget i Jönköping med att sälja bingolotter. Såhär på senare dagar har jag kommit till insikt med hur stor betydelse bingolotto och bingo i stort faktiskt har för föreningslivet. Under en händelsefattig helg satt jag och läste på lite mer om det hela och konstaterade att bingo faktiskt står för ca hälften av alla de pengar som riksidrottsförbundet får i bidrag (!!).

Som den web-nisse jag är så satte jag mig och knappade ihop en liten hemsida om ämnet då jag tror att väldigt få vet om hur betydelserik bingon faktiskt är. Ni kan se vad jag har skrivit om bingons betydelse här http://www.svensk-bingo.com/bonus-idrotten/

Det vore jättekul om du ville skriva en liten notis om det här på din blogg, så att fler får veta hur mycket bingon faktiskt betyder! Jag vill gärna dra mitt strå till stacken för att svenskt föreningsliv ska fortsätta sprudla :)

Med vänliga och tacksamma hälsningar
Erik

Jah Hollis sa...

Ingen rast och ingen ro verkar det som. Fast hemmadonanadet kanske ger en viss ro i alla fall.