måndag 13 juli 2009

En vecka senare

Så har då en vecka av semestern passerat. Jag har bara jobbat en av dessa sju dagar! En liten artikel har jag filat fram, annars har det varit lugnt. Artikeln ska ingå i en serie där olika debattörer skriver under en vecka. Artikelserien handlar om bostadsinbrott. Finns det något kontroversiellt att säga? Dagens inlägg från försäkringsbolaget IF såg ut ungefär som det vi skrev. Ja, ja - det är ju debattredaktörernas problem, inte mitt.

Annars är det dags att lämna mammas och pappas ömma famn. Det har varit en trevlig vecka men en vecka räcker absolut. Imorgon ställer vi in kosan på en tripp västerut. Vi drar till Gbg och trängs med alla Gothia-cup deltagare. Inte så genomtänkt kanske men nu är det som det är. Två dagar på Liseberg har jag lovat yngsta dottern men som väl är får jag permis på torsdag kväll för att göra något annat.

Vad kan man då göra när man får permis några timmar en torsdagskväll i Göteborg? Ja, det tål att funderas på... Nu ska jag ut och träna!

4 kommentarer:

rocky sa...

Finns inte ett jota att gör i Gbg..

Jerk sa...

Ja, vad ska man göra då?? Kanske trängas med en miljard fotbollsungdomar på näst nyaste Ullevi?

Bengavoice sa...

Länken till Ticnet verkade död, så det blev lite kryptiskt. Först trodde jag du fått solsting, men när jag såg att "Bajen" finns med bland taggarna insåg jag att damen behagar skämta.
Själv hade jag raggat upp ett dussin likasinnade och bokat in en bryggerikväll på Dugges med visning, middag och fri pub.

Alla smutsiga detaljer sa...

Clive, jo då - det finns massor. Jerk, helt sant. BV - inget skämt, när jag la ut länken gick den till Bajen-Häcken matchen. Dugges, jo det vore en tanke om man inte hade två griniga tonåringar i släptåg. Ge mig styrka!