lördag 4 oktober 2008

Suck och upp till kamp

Äntligen lördag, jobbet som sagt avklarat. Alla deadlines fixade. Tänkte ta en lugn morgon - sova tills jag vaknar av mig själv och sedan träna eller så. Jo, pyttsan. Visserligen sov jag tills jag vaknade, 7.15 - resten av dagen har gått i iprenmannens tecken. Suck, behöver uppenbarligen nedvarvningstid. Missar jag kvällens party för det - pyttsan, då känner du inte mig inte!

I dag fascineras jag av att folk kallar bail-out överenskommelsen socialistisk. Va? Att staten betalar privata skulder och låter ägarna komma undan med vinsten. Vad har det med socialism att göra?

Så, i dagarna har det snackats om mobbing-mona med anhang och deras utfrysing av vänstern. Det sägs att det mullrar inom LO. Jag önskar att mullret leder till något mer än en motion till LO-kongressen.

Alltså, sossarna ställer inga krav när det gäller Lissabonfördraget och kollektivavtalet. Sossarna gör upp med ett antifackligt parti. Sossarna går med på skattesänkningar för höginkomsttagare och privatskolor och privatvård och uförsäljningar och vad är det numera för skillnad?

Nej, nu struntar jag i det och tar en tupplur.

1 kommentar:

Jah Hollis sa...

Hoppas det blev trevligt.
Somliga får ju jobba även på söndagen. :-(