fredag 10 oktober 2008

Vad ska Mona göra?

Jaha, kanske är det dags att bli lite ödmjuk mitt i ilskan över Mona Sahlins egna lilla show. Det blir mer och mer uppenbart att det är Mona själv och inte partiet som har gjort upp stategin. Pratade med person i sossarnas inre krets igår som inte bara var arg utan näst intill jätteförbannad på Monas hållning. Inte ens partiets inre krets eller de stora LO-förbunden är med. Till och med Vanja Lundby Wedin bytte fot igår. Förtroendet sjunker.

Vänsterpartiet har sagt att man är öppna för att diskutera alla politiska frågor samtidigt som Mona har slängt igen dörren så många gånger att näsorna är näst intill platta nu. Hur ska man ta sig ur denna soppa? Ett litet tips ser du nedan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Många pudlar blir det...

Mikael K sa...

... och mycket svansviftande.

Jah Hollis sa...

Men nu har ju Mona redan backat från det hon sade tidgare i veckan. Det är kanske bra för vänsterpartiet, men det är ju inte så förtroendeingivande att hålla på och vela på det viset. Det ger på något vis onda aningar (även om jag tycker att samarbete mellan s, v och mp är ganska naturligt).

Alla smutsiga detaljer sa...

Slow, svansviftandet återstår. Jah, helt rätt. Det ger en bild av riktigt dåligt ledarskap. Trist för opositionen, kul för regeringen.