måndag 6 oktober 2008

Ett rörigt intelekt

Har nu återhämtat mig från helgens kalasande. Det kan konstateras att jag inte fick något gjort som jag hade tänkt. Träningen fick stryka på foten liksom tvätt, storhandlande och lite annat. Nå, jag kan leva med det eftersom jag hade väldigt trevligt på festen.

Det är roligt att gå på fest med människor som man inte känner. Ja, jag känner ju värden och ytterligare någon med de flesta av gästerna var nya bekantskaper för mig. Det är spännande att prata om det ena och det andra och testa argument hit och dit. Här kommer några av helgens ämnen om du vill vara med och ge din syn på saken.

Sjukskrivningar; alla kan sjukskriva sig 7 dagar utan läkarintyg vilket betyder att du själv helt subjektivt kan bedöma om du vill vara hemma eller måste du faktiskt vara sjuk? Fuskas det mer med sjuknärvaro än sjukfrånvaro? Vilket är värst?

På tal om musik och reklam, vad säger Clash manager 2.58 in i Armagideon time? Här blev diskussionen minst sagt animerad.

Dalmatiner; är det en farlig eller snäll hund? Jag har fått lära mig att dalmatiner är en lömsk hundras som fått oförtjänt gott rykte genom Disneys filmer. Jag råkade kalla dem kamphundar och fick snabbt skäll (ha, ha) av en hundexpert på kalaset. Att sedan hela diskussionen om dalmatinerna faktiskt började med snack om valet 1985 och finansvalpar och slutade med frågan om giraffer är världens största djur får bidra till att ge ljus åt dagens rubrik.

4 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

Svaret på fråga två kan du (om det stämmer) hitta här:http://clash.wikia.com/wiki/Armagideon_Time

Anonym sa...

Hej!
Jag tror att du menar vad som liksom mumlas kring 2:58, det finns inte med i texthäftet. Skulle vilja veta vilka förslag som diskuterades, om vi får några alternativ så kan vi läsare i allafall gissa. Jag hör inget som är värt en gissning ens. Diskussionen uppkom nog väldigt sent....då när man ser saker klart, du vet...

Jah Hollis sa...

Men alla vet väl att blåvalar är världens nu levande största djur.

Alla smutsiga detaljer sa...

Stentorp, jo det var glasklara diskussioner hela tiden. Jag tror att förslagen lutade åt "it´s to long... något 3 min...något" ungefär... Kolla sångers länk.
Jah, jo men vi kom fram till att giraffen var längst....