onsdag 11 januari 2012

Biggest looser

Okej, nu är förfallet totalt. Äter dåligt, sover dåligt, tränar - -  inte. Skärpningen kan inte vänta, den måste komma nu, det är uppenbart. I kväll börjar dessutom tv-programmet Biggest looser, en stycke tv-drama som blir mer och mer aktuellt för undertecknad.

Har funderat på det där. Tv:n svämmar verkligen över av mat-  och fitnessprogram. Ja, eller om man ska vara ärlig: mat- och överlevnadsprogram. Själva blir vi sittande i soffan med en skål chips och tar in eländet. Varför är det ingen gym-kedja eller liknande som startar ett samarbete. Typ, "bli din egen biggest looser". Köp ett paket och häng med, självklart kan man inte nå samma resultat men ändå. Och, det ska vara gruppträning så det inte kostar en miljon.

Ta till exempel Friskis och svettis, som vill göra Stockholm till världens mest hälsosamma/vältränade stad. Det vore väl något, att verkligen locka ALLA?

Om någon nu till äventyrs skulle utveckla detta koncept till nästa säsong av programmet som jag antar kommer att sändas, lova mig då att jag får en del av vinsten - eller åtminstone gratis medlemskap.

1 kommentar:

Jah Hollis sa...

Låter som om vi är i ungefär samma sits.
Men min skepsis för tv-program typ Biggest loser (OBS! stavningen :-) är oändlig. Jag fattar inte varför folk alltid måste göra privata saker i tv-lampornas sken nuförtiden.
Än mer skeptisk är jag mot människor som flåsar tillsammans i svettiga motionsgrupper. Det får mig alltid att tänka på den gamla nazipropagandafilmen Viljans triumf. Det där att livet är toppen när en massa människor kan göra exakt samma saker samtidigt. Urk!
Varför inte ta en promenix eller en cykeltur (om det är väglag för det), skippa idiotierna på tv och få lite tid att motionera hjärnan samtidigt.
Säger Dr Jah Hollis :-).