tisdag 4 oktober 2011

Fotbollseländet

Igår kväll var jag på fotboll. Stämningen när jag kom till arenan överraskade. Känslan liknade förra årets cupmatcher som visade att allting var möjligt. Faktum är att klacken knappast har varit bättre denna säsongen. Till och med latmaskarna på sittplats stod upp och lät.

När laget kom in på plan kändes det också att dom behövde oss. Dom hade bestämt sig för att nu ska vi spela ihop, alla tolv, och första halvlek såg riktigt pigg ut. Självklart är det helt oacceptabelt att missa en straff. Självklart är det helt oacceptabelt att inte ha en andravåg. Självklart är det fullständigt galet att ingen vågar kliva fram och avgöra. Det är inte okej att spelarna inte orkar två halvlekar, även om det säkert var både blött, halt och tungt igår. Men det såg fortfarande hyfsat piggt ut.

Samtidigt undrar jag var denna försiktighet kommer ifrån. Funderade ett tag på om inte någon borde berätta för Bajenspelarna att det faktiskt inte är Real Madrid man möter. FFF är inte bättre än Bajen. Bajen borde slå FFF med hästlängder. Kan någon berätta det för Bajen att man får lov att lyfta på huvudet nu och faktiskt fatta att i verkligheten är inte Värnamo, Jönköping och vad det nu är bättre än Bajen. Kan någon också berätta för Bajenspelarna att när klacken ändå tackar med applåder så behöver man inte se ut som skamsna småpojkar. Ta tag i det och tacka klacken!

Hur som helst, inget av dom kvarvarande lagen har någon tolfte spelare.

Kära Bajenklacken - spelar vi så här resten av säsongen så fixar vi det här!

3 kommentarer:

Bengavoice sa...

Kom tillbaka till Allsvenskan, Hammarby. Allt är förlåtet. Eller i alla fall det mesta...

Alla smutsiga detaljer sa...

Oj, det var fint sagt :)

Jah Hollis sa...

Då kanske jag inte ska förstöra stämningen, men det sägs väl att det är ”tabellen som gäller”. Och hade nu Bajen varit bättre än de lag de har ovanför sig i tabellen så borde de ju inte ha dessa lag ovanför sig i tabellen. Eller?