fredag 4 juli 2008

Morgonmissar x 3

Bestämde mig för att ta sovmorgon idag. Eftersom jag lider av konstant sömnbrist och det är sista jobbdagen innan semestern så tänkte jag börja den hyfsat utvilad. Jo tack, som vanligt vaknar jag en dryg timma innan klockan ringer och så ligger jag där och vrider mig och VILL verkligen somna om. Vägrade dock kliva upp före 7.00 och klarade mitt mål.

Jag är en frukostmänniska. Det behöver inte vara avancerat, knäcke och ost duger utmärkt. Får jag inte kaffe så vill du inte prata med mig. Idag blev det Mollbergs blandning, trevligt kaffe om du vill ta det lite lugnt och har tid. Nå, eftersom min sovmorgon gick i stöpet tänkte jag att jag skulle njuta lite extra av Mollberg. Sagt och gjort tog jag min kaffekopp och min morgontidning och klev ut på balkongen. Njuta, jo tack. Inte visste jag att svalorna hade kallat till attackflygövning just idag. Uppenbarligen har jag flera svalbon under nocken (jag bor högst upp) och jag lovar att de var centimeter från min näsa. Det var bara att gå in.

Tänkte vara kvar i stan efter jobbet och strosa runt lite grann så varför inte ta tunnelbanan i stället för att cykla idag? Letar och letar efter remsan med biljetter. Hittar den tillslut i bakfickan på mina nytvättade byxor. Självklart är det bara slamsor kvar. Sväljer det sista kaffet som nu är kallt, tar hjälmen under armen, låser dörren efter att ha stängt balkongen så att svalorna håller sig ute, låser upp cykeln och drar iväg.

2 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Jag tvättade en gång en skjorta med ett halv paket cigg kvarglömt i bröstfickan. Och det tillsammans med andra kläder. Det var mindre kul att plocka ur detta ur tvättmaskinen. :-P

Alla smutsiga detaljer sa...

Seen that, done that, been there... Inte roligt.