onsdag 2 juli 2008

Det är inte synd om mig inte

Efter att ha varit ute och sprungit en sväng (jo tack, det gick ganska bra) satt jag igår kväll på min balkong med ett glas vin och en juste bok (Lapidus, Aldrig fucka upp - helt ok). Jag har en så kallad pilsnerbalkong vilket innebär att varje litet uns av kvällssolen lyser in. Den är liten men ack så trivsam och värdefull.

Nå, när jag satt där passade jag på att begrunda min tillvaro lite. Aftonbladets kärlekshoroskop säger att juli ska bli en het månad så det ser bra ut på den fronten. Jag menar, det här är månadens andra dag så hoppet lever ju definitivt Observera dock, om du söker platsen, att jag har höga standards. Du ska gilla politik, fotboll, rock´n´roll och gärna hembakat bröd. Det svåraste provet blir dock att stå ut med att jag gör det också.

Augusti blir, enligt aftonbladet, svalare på kärleksfronten men med fokus på jobb i en positiv anda istället - kanske äntligen den där förändringen jag väntar på. Det är tre arbetsdagar kvar till semestern så jag får stå ut tills dess.

I avvaktan på semestern passar jag på att delta på "Bananrepubliksfesten" i morgon. På kvällen bjuder också "Stekare mot FRA" till fest på Café opera. Hysteriskt roligt tycker jag men som du vet är det inte riktigt min smak. Dessutom gillar jag att ligga steget före så jag har bildat "Vanligt folk som föredrar hak där man kan dricka en öl och kolla på fotboll men ändå är emot FRA". Vi har varken hemsida eller facebookgrupp men första mötet är ikväll då vi kollar på allsvenskans och därmed Bajens återkomst. Vi ses kanske där?

2 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

Ser man på! Jag får väl gratulera till en spännande sommarsemester då.

Alla smutsiga detaljer sa...

Tackar, ser fram mot den med förtröstan - har skickat flera jobbansökningar också...