måndag 19 december 2011

Strax är det nytt år

Har utnämnt både 2010 och 2009 till officiella skitår tror jag men det kommer jag inte att göra när det gäller 2011. Alltså, det finns så klart mycket att klaga på.

  • Regeringen avgick inte
  • Rasismen frodas i riksdagen
  • Hammarby fotboll ligger kvar i Superettan
  • Sommaren var inte särskilt het och vintern inte särskilt vit (ännu så länge)
  • Träningen gick åt skogen
Ja, listan skulle säkert kunna förlängas utan problem med ganska många punkter till. Men, å andra sidan har året haft sina förtjänster. En och annan diktator trilla över pinn och en och annan typ revolution blev lyckad. 

På det personliga planet håller jag resan med ungarna till New York högt på listan. Ett gäng nya bekantskaper likaså. Högst upp tror jag ändå jag sätter mitt nya jobb med allt vad det innebär. Spännande frågor, riktigt bra arbetskamrater (vilket jag i och för sig hade på mitt gamla jobb också!) och inte minst resor och möten både i landet och på andra håll. Sitter och fyller i kalendern och konstaterar att under dom första månaderna nästa år ska jag åka till London, Oslo, Umeå, Uppsala, Visby och Washington. Sedan får vi se vad som händer resten av året. Det är roligt.

Gäller bara att lägga in resor så dom inte krockar med Bajens hemmamatcher för mycket - för nästa år, då ska vi upp!

2 kommentarer:

Jerk sa...

Rent personligt har jag nog haft mitt roligaste år på mycket länge faktiskt..
Några resor till England, pengar i fickan, varit i hembyn en hel del, fått panga älg och tränat en hel del (fast det ska bli ännu bättre nästa år..)..ja, en hel del bra saker faktiskt..om nu bara Bajen går upp också, så kommer säkert 2012 blir bra också..har ju redan en resa till London planerad i vår och en under fotbolls-EM..om nu bara regeringen kunde falla också..

Alla smutsiga detaljer sa...

Det låter ju fint men vi är ju också helt överens om att riktigt bra kan det inte bli förrän Bajen är där dom hör hemma.