söndag 4 april 2010

Längtar och väntar

Förra året såg jag alla försäsongsmatcher som spelades. Jag satt och frös på genrepet och såg verkligen fram mot en höjdarsäsong. Det såg ju så bra ut. Lollo satte alla frisparkar, vi hade Sebbe och inte minst supervärvningen Rami. Oj, jag kommer ihåg hur vi väntade vid datorn på besked om den värvningen som kanske, kanske skulle gå i lås.

I år har vi väl inte riktigt värvat loss. Det är väl årets understatement. Jag har inte sett en enda försäsongsmatch och jag kommer att missa genrepet på tisdag. Klart det sved lite när allsvenskan drog igång men med tanke på såväl publiksnitt som intresse i övrigt runt fotbollen kanske man ska vara tacksam.

Nåja, nu är det snart tid. Fotbollen hägrar och jag kan nästan inte vänta på att få ställa mig på min vanliga plats på Söderstadion. Det ska bli så härligt att träffa alla människor som man inte sett på så länge trots både bandy och handboll. Och, vilka matcher det kommer att bli. Jag har en känsla av att super-ettan kommer att bli riktigt het och att allsvenskan kommer att sakna oss mer än vad vi kommer att sakna allsvenskan.

3 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Jag skrev en kommentar som bara försvann ut i cyberspejs. Jag orkar bara inte skriva om den just nu.

Jah Hollis sa...

Lycka till i superettan. Du får väl gå och kolla när Mjällby kommer till Stockholm för att få en fläkt av den stora fotbollsvärlden.

Alla smutsiga detaljer sa...

Som sagt, vi får väl se hur het allsvenskan blir på dessa breddgrader iår :-)