torsdag 22 april 2010

Bröllopsyra?

Igår presenterades en avhandling som slår fast att låg ersättning i a-kassa inte är något incitament för att söka jobb. I avhandlingen konstateras också att rejäla arbetsmarknadsutbildningar och likande insatser ger ett bättre resultat för framtiden. Trygghet och möjlighet till utbildning i lågkonjunktur är det bästa sättet för ett land att ta sig igenom en sådan.

Aftonbladet toppar med "Kärlekskrisen i kungahuset".

Askmolnet fortsätter att ställa till besvär för flyget vilket leder till ekonomisk kris för både företag och människor. Folk som varit på resa av olika skäl är strandade på fel kontinent och exportberoende länder får slänga färskvaror och riskerar arbetslöshetskriser.

Expressen toppar med att Madeleine fortfarande bär sin förlovningsring.

Valfusket inom moderaterna blir solkigare och solkigare. Litorin var extremt patetisk i sitt försvar igår. Riktigt roligt blev det när han bitskt frågade reportern om "hur hon visste att dom inte gjort det det" på frågan varför dom inte ringt runt till medlemmarna. "Jo, för att du själv skrivit det i det här brevet".

DN-debatt avhandlar frågan huruvida det är svensk tradition och lämpligt att Victoria ska bli bortlämnad till Daniel av sin pappa.

Därför lovar jag härmed att aldrig mer nämna det där bröllopet i denna blogg!

2 kommentarer:

Eva Nygren sa...

Tuff post, ASD! Igår häpnade jag över Rapports, just, rapportering; Först sådär tio minuter om askmolnet, sedan en läst nyhet om att man igår hållit tre tysta minuter i Kina för de 2000 som dog i förra veckans jordbävning. Tala om märkliga avväganden!

Jah Hollis sa...

Ja, vi var två (säkert många fler) själar och en tanke vad gäller rapporteringen kring kungahuset. Jag såg kvällsblaskorna i affären i dag och de fortsätter mala på om detta i oändlighet vekar det som. Billigt skvaller säljer tydligen.

Eva: Ingen märklig prioritering tycker jag. Vulkanen och askmolnet är något mycket ovanligt och det drabbar oss i Sverige i högsta grad. Tysta minuter i Kina kan man ju nämna, men någon större påverkan på våra liv lär det inte ha.