lördag 18 april 2009

Skandal, skandal - en domarskandal

Vissa personer kanske inte är klippta och skurna för att vara domare. Då ska dom låta bli. När det är uppenbart att man dömt fel är det dags att ta ett steg tillbaka. Det finns flera sådana exempel på sista tiden. Här är ett. Här är ett annat.

Nu blir det inget mer av med det, förhoppningsvis. Stömbergsson som är en av de fem proffsdomarna kommer nog inte till Söderstadion på ett tag. Bra.

Ja, ja - det där blev ju inte så spännande. Själv tycker jag att gårdagens inlägg var bättre och värt lite fler kommentarer. Annars kan jag också rekommendera denna bloggtext, jag tyckte den var väldigt rolig med ganska mycket mellanåldersigenkänning.

11 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Synd, och lite märkligt, att det bara tycks vara Bajen som drabbas av dåliga domare. :-D

Eva Nygren sa...

Vet du vad, Alla smutsiga, jag har aldrig varit på en fotbollsmatch. Det är egentligen rätt tokigt. Jag måste göra något åt det. Kanske nu när Malmö har en ny arena? För så är det väl?

Alla smutsiga detaljer sa...

Jah, eller hur - visst är det konstigt. Det måste vara en konspiration!
Eva, ja verkligen. Du är ju intresserad av kultur så schas iväg nu. Arenan ska vara riktigt bra. Kolla när Bajen är på besök så du får något att vila ögonen på också :-)

Anonym sa...

AIK AIK AIK

Alla smutsiga detaljer sa...

Även solen har fläckar men det är nära saxen nu Stentorp.

Anonym sa...

Nu förstår jag inte, in/utveckla!
AIK AIK AIK

Alla smutsiga detaljer sa...

Avveckla

Anonym sa...

OK, för fredpipans skull

Alla smutsiga detaljer sa...

Okej, okej, då säger vi väl så.

Eva Nygren sa...

OK, ska försöka fixa detta. Ska man ta med någon som kan förklara spelet? Bajen, vad är det? Baja sa vi när jag var liten. ???

Alla smutsiga detaljer sa...

Nä Eva, nu får du skärpa dig :-) Bajen är lika med Hammarby IF!