måndag 26 juli 2010

Krig

Hade tänkt skriva om krig idag. Om det faktum att Sverige är i krig och att trots att de flesta länder nu verkar vara på gång att dra tillbaka sina militära styrkor så vägrar den svenska regeringen ens prata om att det. Så var det det där med Wikileaks. Strategin har fullständigt krashat.

Sedan vaknade jag till nyheten att Mona Sahlin befinner sig på besök i Afghanistan och tappade lite styrfart. Jag har diskuterat med mig själv om vad jag tycker om det och kommit fram till att jag förstår varför hon gör det och hoppas att hon kommer hem med det beskedet som de flesta förutom vår egen bombhöger nu verkar ha insett. Vi kan inte med militärmakt tvinga fram demokrati i något land, inte heller i Afghanistan.

Nåja, då får jag väl blogga om något annat. Funderade ett tag, eftersom det är Pridevecka, att prata ännu mera sex. Det ger i alla fall många träffar på bloggen. Sedan rann tiden iväg så jag lämnar en cliff-hanger. Senare i veckan kommer Alla ut. Jag lovar.

2 kommentarer:

Jah Hollis sa...

För alla inblandades skull hoppas jag att Pride-veckan inte enbart associeras med sex. Ibland kan man annars få en bild av att de som inte är heterosexuella bara ägnar sig åt sex hela tiden.
I övrigt kan jag knappt bärga i mig i väntan på din klipphängare. :-)

Alla smutsiga detaljer sa...

Ja, det är sant - det handlar så klart om en massa andra saker men till syvende og sist så är det ju sexuell läggning som är själva grejen. Klipphängaren får du vänta på en dag till eller två men den kommer.