tisdag 31 mars 2009

Lättlurad

Igår ringde mobilen på eftermiddagen. Jag svarade som vanligt:

"Alla S"
"Hej, det är Tony - Gustafsson - -"
"Okej?? Hallå!?"
"Tränare i Hammarby"
"Eh, okej...."
"Jag ringer bara för att berätta...."

Vid det här laget har massor av tankar flugit omkring i huvudet. Visserligen har jag haft kontakt med centralt placerade personer i Hammarby på sista tiden men det har varit å jobbets vägnar. Jag har faktiskt pratat med folk i nästan alla allsvenska fotbollsklubbar, SEF och SvFF men det här är ju något annat.

"Hej, det är Tony..."

I min vildaste fantasi, och vild fantasi har jag, kunde jag inte komma på något smart att säga eller för den delen vad Tony skulle kunna vilja mig. Jag harklade mig lite och kände att lite vatten nog skulle behövas för detta samtal.

"På lördag är det premiär..."
"...ja..."
"...och då ringer jag dig som vanligt från omklädningsrummet med aktuell laguppställning"


Aha, det hade jag glömt. Jag tillhör ju den lyckliga skara som får ett litet samtal inför varje match. Det är så klart ett inspelat meddelande och alla som vill kan anmäla sig på hemsidan men jag känner mig ändå löjligt utvald när det ringer en timma innan match.

En av tankarna som hann rinna genom huvudet igår när Tony ringde var att han ville presentera klubbens nyförvärv. Gudarna ska veta att vi behöver ett eller två. Idag stänger transferfönstret, jag hoppas Tony ringer idag igen - och jag lovar att jag inte ska vara lika lättlurad då.

Och du Tony, ingen fara, vi ses på matchen.

4 kommentarer:

mari mari mari sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Bengavoice sa...

Jag tänkte för ett ögonblick att Tony hade insett lagets svaga punkt och ville värva någon som med eftertryck kan hålla rent på vänsterkanten.

Alla smutsiga detaljer sa...

BV, vi har inga svaga punkter!

Bengavoice sa...

Inte nu längre.