onsdag 11 juli 2012

Listor, admin och ekonomi

Hänger på jobbet och jobbar på. Fixar med administration och drömmer mig bort till en sandstrand och lite värme. Tänker att i december ska jag ta mig sjutton åka någonstans där det är riktigt varmt och härligt. Skriver listor över saker som måste fixas och inser att dom tänkta fyra veckornas semester i augusti inte kommer bli av eftersom allt kommer igång och alla förväntar sig att man är tillbaka.

Skriver listor och bockar av småsaker som man kan hinna med när det är tomt och tyst på kontoret. Funderar över karriärplaner och utvecklingsmöjligheter. Gillar läget och tänker att allt kunde varit värre. Planerar resor och utbildningar, planerar utspel och möjligheter till att flytta fram positionerna. I höst blir det i alla fall Berlin och Bryssel. Kanske något mer. Kan man drömma om en liten tur till London? 

Fast, egentligen om sanningen ska fram skulle jag helst just ju satsa på all inclusive på en strand eller vid en pool i ett riktigt varmt land. Ska nog surfa runt och kolla lite på charterresor i höst. Det kan ju inte skada att titta.

Inga kommentarer: