torsdag 25 november 2010

Tendens

Jag har ofta lite svårt att somna. Egentligen så är det ju bara att logga ut, stänga ner, släcka och sova men det är dom här momenten som är svåra. Det finns alltid något litet till att göra. Något att missa om man stänger av. Kanske är det något slags sovfobi, vad vet jag. För, samtidigt vet jag ju att jag vaknar strax efter tre eller så varför varje ögonblick av sömn innan dess är viktigt.

Nåja, det finns fördelar med sovfobi. Jag brukar nämligen "lura" mig själv att jag fortfarande är med och aktiv genom att lyssna på - just det - radio. Förr var det lyssnarböcker men av tekniska skäl har jag slutat med det. Så, nu är det radio. Det retar mig lite att P1 slutar sända så tidigt och att man då tvingas lyssna på P3/P4 på natten. Jag vill ha pratradio, inte skvalradio.

Hur som helst, jag har nu upptäckt ett nytt program. Jag har aldrig lyssnat på tendens förut men det är ett riktigt kalasprogram. Dom kör teman under en vecka och det är på riktigt vanliga människor som får komma till tals. Eller, dom är inte alltid vanliga men det är inte dom man vanligtvis hör och ser. Förra veckan var temat betraktare. Har du funderat över det - hur många som dagligen finns runt omkring dig, och ser och betraktar dig?

3 kommentarer:

rocky sa...

då är jag alltså inte paranoid!?

Alla smutsiga detaljer sa...

Inte alls, jag la fel länk i bloggen - kolla här: http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3381
andra temat uppifrån :)
Dom finns, dom som betraktar dig...

Jah Hollis sa...

Dessvärre ja. Kanske borde uppdatera garderoben.