fredag 15 augusti 2008

Det är mycket nu

Idag börjar OS. Ja, jag menar verkligen inte att förringa vare sig cyklister eller brottare (möjligtvis simmare :-() men för mig är det friidrotten som "gör" OS. Fast, det är vackert att se USAs basketlag när dom går loss. Handbollsdamerna har givit oss några riktiga nagelbitare men det är liksom inte riktigt OS. Nej, idag sätter det igång. Själv ska jag faktiskt vara lagledare i lag-SM för friidrottsungdomar i helgen men det är en annan historia.

Kulturfestivalen i Stockholm tuffar vidare. Ikväll spelar The last Poets och blir det inte regn kan jag nog inte låta bli att åka dit och kolla. Jag brukar annars ha kulturfestival varje fredag då jag får en låt på facebook från en kompis, det är jättespännande att se vilken färg helgen ska få. Nu har antingen min facebook spårat ur eller så har min kompis strukit mig från sin sändlista för jag fick ingen idag, snyft.

Men, färgen på helgen blir hur som helst grön för ikväll är det fotboll. Bajen tar emot GAISsöderstadion. Oj, då borde man vara där också. Funderar på om jag tycker det är riktigt att Zengin är petad, han var riktigt bra i det senaste inhoppet mot Sundsvall, är han på väg bort?

Äsch, har vi tur kommer revolutionen:

PS Jag tycker Ara gjorde rätt!

6 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Jag blev rätt häpen när jag i våras läste att The Last Poets skulle komma till Malmöfestivalen. Jag trodde dom lagt ner verksamheten för länge sedan.
Men i morgon står valet mellan dom och kräftkalas. Du får väl berätta hur TLP var så får vi se om kräftorna lockar mer.

Anonym sa...

Ara är bäst!
Fast mcyket sport blev det, förutom att brottningen var klart osportslig. (Berlusconi kunde förståss inte hålla sina mutade fingrar borta)
Tycker du ska gå och se Last Poets och bli glad.
Själv ska jag ta päronen till fjärilsmuseet i Hagaparken (passar bra till min stil och personlighet ;])

Alla smutsiga detaljer sa...

Jah, det ska jag försöka göra.

Gusten, Fly like a butterfly sting like a bee, hälsa päronen.

Jah Hollis sa...

Hmmm.
Float like a butterfly ska det vara om man ska vara petig:

en.wikiquote.org/wiki/Muhammad_Ali

Jag ser fram mot ett litet omdöme om TLP.

Alla smutsiga detaljer sa...

Jah, jädra messerschmidt :-)))

Anonym sa...

Friidrotten är givetvis höjpunkten på OS, men att säga att handboll inte riktigt är OS...det gör ont att höra, jag menar sju kvinnor eller män i vardera lag sätter hårt emot hårt, de kämpar, sliter, sätter rysspärrar, övergångar och japanare, får de en smäll reser sig de upp på en gång, till skillnad från en viss Erkan, de visar den olympiska andan. Handboll är om något vad en äkta olympiad innebär!

Personligen tror jag för övrigt att Erkan har en personlig tvist med Tony efter att han varit på casino. För sämre än Simon Helg är han verkligen inte. Vidare har Hammarby-Gais 2008 aldrig ägt rum. Nu laddas det istället för cupsemi och derby!