torsdag 19 augusti 2010

Välj orginalet

Lyssnar på Björklund på radion. Han tycker det är dags att titta på meddelarfrihet för personer som är anställda inom privat skattefinansierad verksamhet. Han berättar också att regeringen funderar över ett utdelningsförbud för privatskolor som inte uppfyller kvalitetskraven. Avknoppningar ska bara kunna ske till marknadsvärde (gäller det även försäljningar av allmännyttan?).

Det finns så klart en uppsjö av andra frågor som dom fått rätta till efter tokiga beslut. Antagningsregler till högskolan, vissa justeringar i sjukförsäkringen och en del annat. Har dom gjort något rätt? Nä, bättre att ha tänkt först tycker jag.

Nåja, detta om detta. I det privata föll Bajen tungt igår och jag hade behövt tröst. Nu gäller det att se slutet an och sedan rikta in sig på vintersäsongen. Äntligen är det dags för bandy och handboll. Tur att man har alternativ. Har på känn att det blir en spännande höst och vinter - av flera skäl.

2 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Frågan är vilka som är skakigast nu: Bajen eller Björklund?

Alla smutsiga detaljer sa...

Ja, det tål att funderas på :( Läste att till och med Beatrice Ask tycker att FP fiskar i grumligt vatten. Men när det gäller Bajen så är det snart dags för bandy vet du...