fredag 20 juni 2008

Nu vänder det

Klart jag borde fortsätta skriva om FRA - jag är fortfarande förbannad. Nu är dock sista sillen inlagd i sin burk. Kryddpepparsill med citron och sommarlök, låter fint va´. Jag har aldrig lagt in sill förut men det är som med allt, någon gång ska vara den första. Knäckebröd har jag som sagt bakat också och innan jag åker ska jag sätta en deg till ett mjukt bröd som ska in i ugnen när vi kommer fram.

Yngsta dottern står för efterrätten, hon slängde ihop sin smaskiga kladdkaka redan igår.

- Den blir godare om den får stå en dag".

Mitt barn!!!

Så blev det då till slut midsommar. Jag och yngsta dottern kom överens om att åka till några vänners land, under förutsättning att vi kommer hem redan i morgon och att hon DÅ får gå på grönan med sina polare. Ok - kompromiss som funkar.

Äldsta dottern gav sig av redan igår med pojkvännen och hans familj.

- Ska du inte ha med dig något som du kan bjuda på till midsommarbordet?

- Vadå, de får ju ha MIG där!

Mitt andra barn!!!

På vägen till Sörmland ska vi åka förbi en sportaffär. Yngsta dottern har nämligen sedan ett bra tag tillbaka krävt att få köpa en Tysklandströja. Helst en som det står Ballack på. Jag har hållit emot och låtsats som ingenting men igår var det väl spiken i kistan. Äldsta dottern har en Portugaltröja och en Deco-tröja och då får jag väl komma ihåg att, förutom Kevin Keegans lockiga hår, så var min syrras kärlek till Man U den största anledningen till att det blev Liverpool för mig! Du vet, på den tiden det bara fanns två lag i England...

Glad midsommar och kom ihåg Don´t drink and drive!

2 kommentarer:

nurseblog sa...

Själv ska jag jobba i midsommar :(
Låter härligt med hembakat..
Hoppas du får en jättefin midsommar! Ha det gott!

Alla smutsiga detaljer sa...

Och detsamma önskar jag så klart. Tur att det är någon som jobbar i midsommar och ni skulle väl ha knytis? Ha det gott.