fredag 26 november 2010

Musik, musik - måste alltid ha musik

På jobbets dator kan jag inte lyssna på Spotify. Det är lite tråkigt eftersom jag har många spellistor där som passar varje tänkbart stämningsläge. Det är inte jag själv som gjort dom men jag har vänner som är riktiga mästare på det där. (Ni vet vilka ni är, tack för alla fina musikstunder).

Det finns ju radio så klart men numera är man ju bortskämd med att själv kunna bestämma vad man vill höra på. Därför är jag väldigt glad att herr och fru Slow har introducerat mig till Grooveshark.

Grooveshark slipper man reklam. Man behöver ingen inlogg eller för den delen nedladdat program. Förvisso finns det inte riktigt lika mycket musik som på Spotify men det räcker för husbehov, eller rättare sagt jobbehov.

Så, dagens tips: http://www.grooveshark.com/.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Musik skall inte vara någon slags tapet i bakgrunden. Det är det värsta jag vet. Inget skval vid frukost, i bakgrunden på jobbet eller så. Jag lyssnar helst på musik i bilen, tio högtalare och högt så man nästan skiter på sig.
Det kallar jag livskvalité.
PS. Syns på måndag.
JB

Jah Hollis sa...

Bra musik fungerar även som "tapet i bakgrunden" medan man är sysselsatt med något annat, det går att lyssna på Bitches Brew medan man betalar månadens räkningar eller städar i bokhyllan.
Sedan finns det tillfällen då man helt vill gå in i musiken och det gör man bäst, enligt vad jag numera tycker, genom att kolla in artister live. Men visst funkar det med inspelad musik också. Hur man lyssnar på musik är något mycket personligt och det finns inget sätt som är "bäst".
Grooveshark verkar intressant, har bara hunnit kolla den snabbt på jobbet än så länge