tisdag 16 december 2008

Vi bryter oss loss

Enligt myten (?) samlas varje år ett antal frejdiga män och kvinnor med spadar och spett för att bryta loss Skåne, (Blekinge och Halland) från ockupationsmakten Sverige. Det sker på nyårsafton och ibland sägs det att bistra svenskar också hjälper till från andra sidan.

I natt har dessa (separatister) fått hjälp av moder natur i form av ett jordskalv. Det sägs ha skakat just dom delar av Svea rike som det handlar om. Nu är ju frågan om det är Sverige som ruskar på sig för att göra sig av med misshagande delar eller om det är den södra änden av landet som reser sig? Ja, vi får väl se på nyårsafton om nu den där samlingen gör sitt jobb.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Elaka tungor viskar om sydsmålänningar som hämnas eftersom ingen vill va med dem (varken separatister eller Svenskar), de gick därför man ur huse från Markaryd till Växjö i morse och stampade takten till Creeps gamla dänga " Oh-I like it. Hade de bara lyckats enas om samma tempo hade nog skakningarna varit över 6 på Richterskalan.
Men som sagt, det är bara elaka tungors rykten.

rocky sa...

det var inte en dag för tidigt..

Bengavoice sa...

Nu kanske det bara behövs en lätt knuff för att Skåneland ska driva iväg och åter förena sig med moderlandet Danmark. Fast det går ju inte längre, för svensken har byggt en bro i stadig betong som håller halvön på plats. Så nu vet vi också varför den finns.