lördag 31 augusti 2013

Efter After Work

Tog ett glas efter jobbet med några arbetskamrater. Eller, jag ska inte sticka under stol med att det blev ett par glas, inte ett. Nåja, det var som vanligt väldigt trevligt. Lite vin, lite snicketisnack och lite nötter. Som det ska vara. En trevlig avslutning på veckan och sedan ska man gå hem till familjen, tv-tittande, middagen. Det blir inte alltid så.

Igår tvingade jag istället ut en ganska ny kamrat för att dricka ett glas efter after work. Det var väldigt bra gjort. Ett trevligt samtal fick ersätta tv-tittandet och sedan kan man ju fundera över den där sista ölen och huruvida den var nödvändig. Det var den så klart inte men den var värd det.

Den var värd det för att den gav utrymme för mer prat. Vi pratade om livet, om relationer, om politik och pyttelite om fotboll. Vi pratade om önskemål och tankar och kanske lite om drömmar. Vi pratade om vuxna saker som vuxna människor och det är en härlig känsla. Att någon annan faktiskt säger det man sedan länge tänkt.

Idag har jag funderat vidare på en del av de samtalsämnen som flög runt i luften igår och konstaterar att jag har mer att tillägga.

Inga kommentarer: